Warning: file_put_contents(/www/wwwroot/fanti/index/temp_block/www.gesanghuakai.net/imepixmmdhxivvhtml.php): failed to open stream: No space left on device in /www/wwwroot/fanti/index.php on line 147

Warning: file_get_contents(/www/wwwroot/fanti/index/temp_block/www.gesanghuakai.net/imepixmmdhxivvhtml.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/fanti/index.php on line 165
{block name="head"} <?php echo $attr ?> {/block}

{block name="h1"} {/block}

{block name="div"} {/block}
Monster/ prototypes van tapes en lijmen

Wij proberen goed naar u te luisteren en al onze kennis en ervaring te gebruiken om tot een goed advies voor u te komen.
Toch blijft het van groot belang iedere tape, lijm of klitten/klikband in uw toepassing te testen. Pas dan bent u er zeker van dat de gekozen oplossing praktisch bruikbaar is.
Vraag daarom altijd een monster aan van de geadviseerde oplossing en doe de proef.

Registreert u zich als "zakelijke gebruiker" door uw BTW nummer in te vullen bij het aanmaken van een account, dan kunt u wanneer u ingelogd bent in de website, gratis sample materiaal aanvragen indien de knop "sample aanvragen" getoont wordt bij het product.
Wanneer u deze knop niet ziet dan kunt u altijd gebruik maken van het formulier hieronder.

Wanneer u in het bezit bent van een tekening van uw stansdeel, dan kunt u dat eenvoudig bestellen op onze Stansdeel Sample Configurator.

Heeft u vragen laat dit ons dan weten via de chatfunctie of vul dit formulier in. Wij verzorgen het graag voor u.

Ik wil graag sample materiaal aanvragen

bij voorkeur invullen in "mm" L x B x H

Ook als de verbinding eerder niet geslaagd is dan willen we graag weten hoe u dat geprobeerd heeft.

Scroll to top